More information:

Press

Sandatex lanserar rullgardinskollektion designad av Emma von Brömssen

Sandatex är Nordens ledande leverantör av invändig och utvändig solskyddsväv sedan 30 år tillbaka. Nu presenterar vi stolt vårt samarbete med Emma von Brömssen som mynnat ut i en rullgardinskollektion för hemmets alla fönster.

– Att valet föll på Emma von Brömssen var självklart. Vi har länge beundrat Emmas känsla för mönster och design. Vi tror att Emmas design är de nya klassikerna, säger Lena Blomgren, marknadsansvarig på Sandatex. 

Emma jobbar med långsam design som motto, varje mönster ges tid att växa fram penseldrag för penseldrag. Mönster som vill leva länge. Resultatet är en sorts varm skandinavisk stil som vågar ta plats. Rullgardins-kollektionen består av fyra mönster i vardera tre färger. Emma har inspirerats av naturen, både växter och djur och med ett stänk av österländska toner.

– Samarbetet med Emma von Brömssen är för oss på Sandatex en möjlighet att vara unika och presentera en kollektion som sticker ut från mängden. Vi är så glada och nöjda med samarbetet, fortsätter Lena Blomgren. Rullgardinskollektionen kommer att säljas hos auktoriserade solskyddsbutiker och inredare.

För mer information och högupplösta bilder:

Behöver du högupplösta bilder, vävprover eller annat marknadsmaterial kontakta Lena Blomgren på Sandatex, lena@sandatex.se


Inspirationsbilder